INFO

Tervetuloa viettämään koiramaista viikonloppua Kalajoen Hiekkasärkille!

NÄYTTELYPAIKKA

Näyttely järjestetään Kalajoen pienlentokentällä, os. Noste 28, 85100 Kalajoki.
Näyttelypaikka sijaitsee Kalajoen Hiekkasärkkien alueen eteläpäässä. Kävelymatkan etäisyydellä näyttelypaikalta sijaitsevat kaikki Hiekkasärkkien alueen palvelut kuten kylpylä, vesipuisto, kolme hotellia, loma-asuntoalueet, golfkenttä, ravintoloita sekä Suomen suurin leirintäalue. Kaikki kehät sijaitsevat ulkona ja niissä on kivituhkapohja.

– Eläinlääkäri on paikalla pe klo 14:30-18, la-su klo 7:30-12.
– Noudata turvallisuusohjeita, jotta kaikilla on mukava näyttelypäivä.
– Seuraa järjestäjien ohjeita pysäköinnissä sekä telttojen ja häkkien sijoittelussa. 
– Telttojen pystytys on sallittua vain kehäkarttaan ja kentälle merkityille alueille pe klo 14:30 alkaen. Teltan voi jättää tyhjillään paikoilleen yön yli omalla vastuulla.
– Älä jätä tavaroitasi vartioimatta.
– Siivoathan koirasi jätökset.
– Turistikoirat ovat tervetulleita ja niitä koskee samat tunnistusmerkintä- ja rokotusmääräykset kuin näyttelyyn ilmoitettuja koiria.
– Tupakointi on sallittua ainoastaan sille merkityillä paikoilla.
– Lähimmät pankkiautomaatit sijaitsevat 300 m päässä ABC:llä ja Ostoskylä Raitissa.
– Pysäköinti 5 € / auto, ei sisäänpääsymaksua. Varaathan tasarahan valmiiksi!
– Näyttelyalueella on tarjolla koko viikonlopun ajan kahvia, teetä, virvokkeita, leivonnaisia, vohveleita, makkaraa, sämpylää sekä herkullisia panineita. Lisäksi lauantaina ja sunnuntaina klo 12.30-15.30 on tarjolla keittolounas. Varaa mukaan käteistä: pyrimme saamaan paikalle myös korttimaksumahdollisuuden, mutta aina on hyvä varautua. Ruokakojut ovat avoinna pe klo 16-20, la-su klo 9-16.00.

– Sähköinen luettelo 2,99 €. Rotukohtaiset luettelotulosteet saatavilla toimistosta.

Näyttelyssämme on käytössä näyttelyluettelon, näyttelyn tulospalvelun sekä viestipalvelun tuottava mobiilisovellus. Sovellus on ladattavissa App Store- ja Google Play -sovelluskaupoista nimellä ”Showlink-mobiili”. Sähköisen näyttelyluettelon hinta sovelluskaupassa on 2,99 €. Luettelon voi sovelluksessa tilata ja maksaa jo ennen näyttelyä, mutta luettelon sisältö julkaistaan näyttelypäivän aamuna kello 6.00.
– Ongelmia mobiililuettelon ostossa ja käytössä? Ota yhteyttä palkintojenjakopisteeseen, niin saat apua!

MAJOITUS

Näyttelypaikan caravan-alue:
Näyttelypaikalla on mahdollisuus yöpyä asuntovaunuilla ja -autoilla. Caravan-alueen paikat varataan Keskusvaraamon kautta sähköpostitse: keskusvaraamo@kalajoki.fi tai puhelimitse 08 4694 449. Paikka on varattava ja maksettava etukäteen.

Mökit, loma-asunnot ja hotellit
Kalajoki Keskusvaraamo tarjoaa Kalajoen laajimman valikoiman tasokkaiden loma-asuntojen, lomahuoneistojen sekä hotellihuoneiden majoitusvalikoiman oheispalveluineen yhdestä numerosta, yhdellä sähköpostiosoitteella tai Onlinesta 24/7 ympäri vuoden. Välitämme yksityisten sekä yritysten omistamia lomahuoneistoja ja loma-asuntoja aivan Hiekkasärkkien ytimessä, lisäksi kaikki alueen hotellipalvelut, yhteensä majoituskapasiteettia on noin 1800 vuodepaikkaa. Lähes kaikki 300 majoituskohdetta sekä kolme hotellia sijaitsevat Kalajoen Hiekkasärkkien alueella 3 km säteellä näyttelypaikasta. Valikoimastamme löytyy tasokkaita hotellihuoneita, loma-asuntoja, lomahuoneistoja, niin aktiviteetit kuin muutkin oheispalvelut.
Varaa haluamasi majoitus sivuiltamme www.kalajokikeskusvaraamo.fi

Camping ja leirintämökit

Lisätietoa www.kalajokicamping.fi


NÄYTTELYALUE

Tutustu Kalajokeen myös osoitteessa VisitKalajoki.fi